Een jong en dynamisch team.

RVS & Aluminium

Bij het parelstralen van Inox worden lasnaden en oppervlakten grondig gereinigd. Door het stralen word het materiaal actief en gaan de poriƫn open. Hierdoor kunnen onzuiverheden eenvoudig verwijderd worden. Dit gebeurt in een speciaal uitgeruste straalcabine. In deze cabine mogen enkel materialen gestraald worden die niet roesten: RVS, Aluminium, hout, plexi, koper, ... Doorheen de jaren heeft Te Winkel Group zich gespecialiseerd in het parelstralen van machines en onderdelen voor o.a. toepassingen in de voedings- en farmaceutische industrie.


Hout

Door de fijne techniek van het glasparelstralen heeft TWG zich bekwaamd in het behandelen van hout. Van meubilair tot parket werken wij samen met diverse fabrikanten. In samenspraak met de klant zijn verschillende vormen van afwerking mogelijk. Ook fineerhout kan bij ons bewerkt worden in verschillende gradaties van structuur (van zeer fijn tot grof). Wij kunnen deze verschillende types toepassen op zowel afgewerkte meubelstukken als op grote partijen plaatwerk. Sinds 2012 is Te Winkel Group zich meer en meer gaan toespitsen op de totaalafwerking van het meubilair. Dit wil zeggen dat we eerst gaan glasparelstralen om oude boenwas en vernislagen te verwijderen. Hierna kunnen wij uw meubels op diverse manier en kleuren afwerken. Voor meer informatie kan u op onze pagina meubelrenovatie terecht.

Jaren lange ervaring.

Altijd kwaliteit gegarandeerd.

Koper & Brons

Door het parelstralen verdwijnt de de aanslag en verontreiniging. Het materiaal krijgt weer zijn oorspronkelijke kleur en wordt licht opgeruwd. Dit is de perfecte voorbereiding om het dan verder gaan af te werken. Hierbij denken we aan vernissen, lakken, pattineren, ... Veel voorkomende toepassingen zijn: - Bronzen beelden - Kunstwerken - Klinken en sloten van deuren - Verlichtingsarmaturen - ...